De repetitie van dinsdag 30 april 2013 mag in de koorannalen vermeld worden als een hele bijzondere. Niet zozeer omdat het die avond eens niet regende – wat voor de aprilmaand van 2013 best uitzonderlijk mag genoemd worden – maar wel omdat het bestuur uitpakte met enkele verrassingen die bijzonder gesmaakt werden door de leden. En dat mag je figuurlijk maar ook letterlijk interpreteren.

De eerste verrassing was van vestimentaire aard: op aangeven van de voorzitter begonnen alle aanwezige bestuursleden zich spontaan te ontkleden. Niet tot op het vlees – daarvoor was de kapel iets te weinig hotspot – maar tot aan de zachtgroene t-shirts met daarop het nieuwbakken koorlogo. Een logo dat we vanaf nu blij én fier zullen (uit)dragen bij elke koorgelegenheid. De letter A spreekt zachtjes voor zich en de kleuren rood en geel accentueren onze Vilvoordse roots terwijl het groene fijntjes aansluit bij ons al gekende zomeruniform! Dankzij de koorkas krijgt elke koorlid een gratis t-shirt. Voor de duurdere sweaters wordt er een bijdrage gevraagd. En je wil niet weten welke gadgets het bestuur nog in gedachten heeft!
Het logo werd ontworpen door Dirk Huyghe die zélf verbonden is aan het Elewijts Bachkoor (www.Elewijtsbachkoor.be). Het mooie eindresultaat voldeed volledig aan onze veeleisende wensen en we zijn hem daar héél erg dankbaar voor! Dank Dirk!!

De tweede verrassing was de onthulling van onze gloednieuwe website. Een site die nooit echt van de webgrond zou zijn geraakt zonder de creatieve inbreng van Simon, de zoon van Lut&Bart. Nogmaals dank daarvoor, Simon! Dankzij onze website hopen wij onze familieleden, vrienden en fans een beetje gemakkelijker op de hoogte te houden van onze planning en natuurlijk is er stiekem ook de verwachting dat nieuwelingen na een bezoekje aan onze site goesting krijgen om met ons mee te zingen.

De derde verrassing bood zich aan in de vorm van een duo fraai gevormde koekjes – kroon en solsleutel – waarbij de kroonvorm onbeschroomd verwees naar de 15e verjaardag van ons koor. Deze lekkere attentie hadden we te danken aan onze secretaris ofte dessertenkoningin Grietje. Mjammie!

De laatste verrassing was het glaasje schuimwijn, aangeboden door het bestuur. Net onvoldoende om lallend huiswaarts te keren en dus kreeg Peter ons die avond nog tot een onvervalst zingen. Andantino vivat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.