Op zaterdagavond 16 november 2013 nam Andantino deel aan de quiz georganiseerd door de Vilvoordse Koninklijke Harmonie Cecilia.

In totaal waren 19 ploegen ingeschreven. Ondanks de afwezigheid van ons quizbeest “Chevalier de la Bas Classe” Wim en de door ziekte gevelde Ina gaven Grietje, Annelize (Grietje’s zus en invalster voor Ina), Tine, Koen en Bart het beste van zichzelf en met schitterend resultaat! Van de eerste ronde nam de ploeg de leiding om ze tot het einde te behouden. Een bijzondere vermelding moet toegekend worden aan Tine, die het geheugenspel zeer goed speelde en ons van in het begin tot de topploegen deed toetreden. 10 rondes, 5 droedels en 5 logo’s later (met een goed ingezette joker) mocht de ploeg juichen met de overwinning!

Speciale dank gaat naar de ploeg Tom&Co, met onze tenor Michel in hun rangen, voor de ondersteuning met spijs en drank. Ook zij wonnen, na een nek-aan-nekrace een beker in een nevenklassement. Zij zagen er zeer blij uit met de korf speciaalbieren die ze wonnen.
Een bijzondere pluim voor de organisatoren: de quiz was zeer goed georganiseerd, zodat elke aanwezige een zeer aangename avond kon beleven! Doe zo voort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.