Zon, water, volle terrasjes en flanerende mensen. Meer heb je niet nodig om een vakantiegevoel te evoceren! Precies die elementen waren die zaterdagavond allemaal aanwezig op de Steenkaai!

Het Vilvoordse stadsbestuur had gezorgd voor witte feesttenten waar de plaatselijke verenigingen hun kunnen mochten etaleren. Een tiental boten lagen aangemeerd vlakbij de pontons, verlicht met lampions, wat zorgde voor extra sfeer.

Onze koorstand zag er er fraai uit met o.m een dubbele koekjestoren (dank je Griet!) en fraai ingepakte geurkaarsjes (dank je Annemie!). De projectie van enkele Volkorenfilmpjes op het witte tentzeil trok aanvankelijk vooral de aandacht van enkele koorleden uit Koningslo die ons repertoire en sound best wel konden pruimen. Zij wel. Vanaf 20u30 was het echt aanschuiven en daarvan maakten we gretig gebruik om onze meest listige verkoopstechnieken te etaleren. Wat voorwaar helemaal lukte! Want al de Andantinokoekjes verwisselden van eigenaar! En dan spreek ik toch over 50 zakjes!!!

Ook mooi was de belangstelling van enkele vrouwen – hoe kan ik weten of ik wel kan zingen? – die de laagdrempelige weg zochten naar onze koorrepetities. Het antwoord kregen ze ofwel van ons ofwel via de fraaie Andantinoflyers (dank je Tine!). Hopelijk mogen we hen verwelkomen op één van onze volgende repetities!

De pensengeurvan de KWB-stand vlakbij weerstonden we zo lang als mogelijk maar rond 21u bezweken we kwijlend in euh…koor! Dankzij de aanwezige drankvoorraad (dank je Peter!) spoelden we ook onze dorst weg zodat we rond 22u15 niet zonder geluksgevoel terug huiswaarts keerden.

Een geslaagde avond? Volmondig JA!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.