Na 2 jaar net naast de prijzen te vallen, kon de Andantino-quizploeg, bestaande uit Tine, Grietje, Koen, Wim en Bart, haar derde overwinning binnenhalen op de quiz van de Koninklijke Harmonie Cecilia.

Het begin was rustig en na de eerste tussenstand stond onze quizploeg op de vijfde plaats. Dit verbeterde na het inzetten van onze joker waarna we tijdens de rust oprukten naar de tweede plaats. En dit ondanks een dramatische cola-proef, waarbij de ploeg geen enkel punt scoorde!

Na de pauze werd de concentratie aangescherpt en de ene ronde was al succesvoller dan de andere! Ook onze extra-ronde was zeer goed te noemen, zodat we hoop kregen op een topplaats

Die hoop werd de bodem ingeduwd na een ronde waarin automodellen dienden te worden benoemd. Met een schamele 12/26 zagen we het niet meer goedkomen.

De verrassing was dus des te groter toen we de einduitslag te zien kregen: met 3 punten verschil met de tweede in de rangschikking wonnen we de quiz!

We danken van harte de organisatoren, die er opnieuw in slaagden een toffe quiz met een aangename sfeer te combineren! Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.