Nog geen jaar na het trouwfeest van penningmeester Anneleen kon Andantino zich weer opmaken voor een huwelijk. Ditmaal waren het sopraan Carine en tenor Guy die elkaar het ja-woord gaven.

 

Zaterdag 9 juni kwam het koor bijeen in de stemmige Sint-Gertrudiskerk van Machelen om de huwelijksviering muzikaal te omlijsten. De kerk was voor deze gelegenheid zeer mooi aangekleed.

Onder het zingen van “All things bright and beautiful” deed een stralend bruidspaar zijn intrede. De voorganger, deken Piet Capoen, wachtte hen op aan de hoofdingang en begeleidde hen naar het altaar. De bruid  was gekleed in een feestelijk ensemble in gebroken wit, de bruidegom in een stemmig grijs kostuum.

 

Tijdens de huwelijksbeloften pinkten heel wat mensen een traantje weg, zo gelukkig zagen Guy en Carine eruit! Van de preek daarna onthouden we vooral de opmerking over het stoofpotje…

 

Het koor kon zich de hele viering uitleven in een programma dat perfect bij het bruidspaar paste: “O Maria, uitverkoren vrouw”, “1000 liedjes”, “Zo leef jij in mij”.

Als Onze Vader brachten we het stemmige “Otche Nash” van Kedrov.  Naar het einde van de viering ging het in crescendo met de gospelsong “I’ve got peace like a river”, gevolgd door het gevoelige “Falling in love with you” en het uitbundige “You raise me up”. Om te eindigen met het enthousiaste “I will shout”!

Aan het einde van de viering waren er nog getuigenissen met een persoonlijke boodschap. Het spontane “Meter, ik zie u graag!” van Carine’s petekind zullen we niet gauw vergeten!

Bij het buitengaan van de kerk wenste het koor iedereen “Have a nice day”!

 

In de namiddag was er nog een receptie in Hof ten As, en dit onder een stralende zon!

 

Carine en Guy, Andantino wenst jullie nog veel geluk en voorspoed in jullie huwelijksleven!

1 reactie

  1. Fantastisch artikeltje ! We waren inderdaad superblij , uitgelaten en supertrots. We hebben ten volle genoten van heel de dag. Andantino heeft weer meer dan het beste van zichzelf gegeven …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.