Op 28 september vierde Andantino zijn ledenfeest: alle leden en hun partners kwamen samen, om onder het nuttigen van een hapje en een drankje, te genieten van elkaars gezelschap.

Dit jaar ging het ledenfeest door in de feestzaal van de Perksestraat, die voor de gelegenheid door enkele vrijwilligers feestelijk was aangekleed.

Iedereen werd bij het binnenkomen vergast op een receptie, waarbij de bubbels rijkelijk aanwezig waren. De hapjes waren zeer smaakvol bereid door enkele zeer getalenteerde dames.

Na een welkomstwoordje van de voorzitter begaf iedereen zich naar het buffet, waar men zich te goed kon doen aan vis, vlees en groenten. Ook onze vegetariërs werden niet vergeten. Alles werd overgoten met een lekkere rode en witte wijn, en ook frisdranken en fruitsap waren niet vergeten.

Laat in de namiddag was het tijd voor een zangstonde, waarbij Peter ons o.a. deed zweten op een “cup song” die door de aanwezigen met min of meer succes werd uitgevoerd. Ook onze populaire liederen werden niet vergeten. We sloten dan ook af met ons lijflied “Tourdion”.

Het dessertbuffet dat daarop volgde was zeer rijkelijk en uitgebreid. Ook dit was samengesteld en uitgevoerd door vele koorleden, die hier het beste van hun patisseriekunsten konden tonen. Een kopje koffie er bij werd zeer gesmaakt!

De avond werd afgesloten door DJ David, waarbij polonaises niet werden geschuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.