Op 17 november werd het zilveren priesterjubileum van onze pastoor Geert Aelbrecht gevierd met een plechtige eucharistieviering. Die werd voorgegaan door de jubilaris zelf in concelebratie met de nieuwe deken, met enkele priester-vrienden en -collega’s en met diaken Jan.

De kerkfabriek had voor de gelegenheid de kerk speciaal in de bloemen gezet en daarnaast ook een receptie georganiseerd.

De viering werd bijgewoond door de familie en vrienden van de jubilaris, samen met heel wat parochianen vanuit alle parochies waar Geert pastoor is, en geweest is. Ook afgevaardigden van andere geloofsgemeenschappen en van de burgerlijke overheid waren uitgenodigd.

Andantino luisterde de viering muzikaal op.

Hieronder enkele sfeerbeelden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.