Dag allemaal,

2020 zal vooral onthouden worden als het jaar van de corona! Met alle gevolgen van dien: geen repetities meer, geen uitvoeringen (wat hebben we de paasmissen gemist!), geen vormsel en geen eerste communieviering, geen pinkstermis met herdenking van onze overleden leden, geen mis in de Borgt,  en ook  de geplande algemene vergadering in maart moest geannuleerd worden.
Net nu Karel, na meer dan 10 jaar, de fakkel als voorzitter zou doorgeven.
We bedanken hem dan ook voor zijn puike voorzitterschap! Die viering heeft hij nog tegoed.

Ik ben blij dat ik van Karel de fakkel kan en mag overnemen! Bedankt voor jullie vertrouwen in mij!

Als koorlid en wat later als bestuurslid sinds bijna het prilste Andantinobegin, zie ik het nu als mijn opdracht  om samen met mijn collega-bestuursleden én met jullie allemaal de toekomst van ons koor verder te verzekeren, zoals eerst Peter en nadien Karel het de voorbije jaren hebben gedaan als voorzitter.

Ik vind het heel belangrijk dat we een sterke koorgroep blijven, waarin  regelmatig nieuwe leden mogen verwelkomd worden en af en toe nieuwe  uitdagingen aangegaan kunnen worden, onder de leiding van onze dirigent.
De verscheidenheid in ideeën en karakters kan ons alleen maar verrijken en de samenhorigheid in onze groep zeker ten goede blijven komen.
Samen blijven we streven om de waarden van onze hechte koorgroep in stand te houden: respect, vriendschap en in de eerste plaats, onze kwaliteitsvolle uitvoeringen.

Ik heb er alvast heel veel zin in.

Lut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.