We hebben de laatste weken al heel wat belangrijke persconferenties de revue zien passeren, maar we keken vooral nagelbijtend uit naar de boodschap van Sinterklaas. De grote vraag was immers: kan de Sint wel komen dit jaar?

En ja, hoor ! Sinterklaas heeft het ons een paar weken geleden laten weten: hij is er helemaal klaar voor ! Niets zal hem ervan weerhouden om ook dit jaar met de stoomboot vanuit Spanje te komen en over de daken te wandelen met Piet en Paard om cadeautjes te laten zakken door de schoorsteen. Hij zal afstand houden, hij heeft een mondmasker en nieuwe witte handschoenen. Zwarte Piet heeft beloofd dat hij elke keer zijn handen zal wassen en zelfs Slechtweervandaag heeft een schattig mondmasker (met een eenhoorn op!), dus we hoeven ons geen zorgen te maken!

Wij weten uit betrouwbare bron dat alle kinderen dit jaar uitzonderlijk lief en dapper zijn geweest! Sinterklaas is heel trots op jullie allemaal en daarom staan er dit jaar geen namen op de stoutekinderenlijst van Zwarte Piet!! Echt waar!

Maak dus maar snel plaats in de koekjeskast voor lekkere speculaas, zoek een goed plekje voor de verse mandarijntjes en vergeet vooral je brief niet te posten vóór 6 december, want…Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Misschien moeten we aan de Sint zeggen dat de leden van Andantino héél goed Sinterklaasliedjes kunnen zingen. Zou hij dan ook bij ons langskomen? Misschien wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.