Weerom een jaar voorbij! En wat voor een jaar!
Traditioneel worden rond Nieuwjaar wensen uitgewisseld met familie, vrienden, collega’s,… Er wordt ook teruggeblikt naar wat 2020 ons gebracht heeft.  En dat is een jaar geweest om “u” tegen te zeggen!
2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van de wereldwijde coronapandemie. Het virus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven.  Het heeft ook onze wekelijkse repetities en alle uitvoeringen overhoop gehaald.
Het begon nochtans hoopvol, waarbij we ons voorbereidden op het concert in Humbeek.  Dit was meteen ook ons laatste wapenfeit van 2020. Alle missen van de Goede Week, de communiemissen, de Pinkstermis,… werden voor de eerste keer in ons Andantinobestaan afgelast. 2020 was ook het jaar waarin Karel afscheid nam van het voorzitterschap en waarin Lut deze taak met veel enthousiasme op zich nam.
De zomer gaf ons weer hoop. Na een versoepeling van de coronamaatregelen durfden we samen een heropstart aan in september, weliswaar geremd door veiligheidsvoorwaarden. Maar we konden terug samen zingen! En we keken met veel zin uit naar onze Allerheiligenmis. Jammer genoeg sloeg de tweede zware coronagolf onze verwachting om die mis te zingen de bodem in.  Ook de kerstuitvoeringen moesten we aan ons laten voorbijgaan.
Tóch is er nu een sprankje hoop te zien: de vaccinaties zijn over de hele wereld opgestart! Zal 2021 ons terug een normalisering van al onze contacten brengen? Duimen maar! 🤞
We hopen alvast op een jaar dat ons positieve vooruitzichten kan geven! Ondertussen houden we het samen veilig en gezond!
Het bestuur wenst jullie een oprecht hoopvol 2021 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.