Het is stilaan een traditie geworden dat Andantino, midden in de zomer, het feest van Sint-Salvator in het stemmige kerkje van de Borgt opluistert. Voor het eerst was deze mis om 11.15 in plaats van om 10 uur, waardoor we wat relaxter aankwamen.

Bij aankomst in de kerk kwam de heerlijke koffiegeur ons reeds tegemoet, waardoor we ons zeer welkom voelden. De kerk was voor de gelegenheid mooi in de bloemen gezet, een werk dat Ghislaine hier al jaren trouw en professioneel uitvoert!

Snel begaven we ons naar het doksaal (opgelet voor het hoofd!) om in te zingen.
De mis werd voorgegaan door E.P. Johan Goossens en wij gaven het beste van onszelf met o.a. enkele klassiekers: Zo leef jij in mij, Onze Vader van N. Kedrov en Siyahamba.

Na afloop kregen we allen nog een lekkere kop koffie (dank u Eli!) waarna we allen huiswaarts keerden. Nadat we allemaal zonder problemen de binnentrap afgedaald waren, was dit echter jammer genoeg niet het geval met de buitentrap. Lut kan hier van meespreken na een pijnlijke val.

Desondanks is dit echt voor herhaling vatbaar! Andantino bedankt uitdrukkelijk de parochie van de Borgt voor de uitnodiging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.